Helgen på campingen.

Helgen som gått tillbringade vi på campingen. Blev en hel del campande faktiskt då vädret inte var så inbjudande för andra aktiviteter. Vi hade för säkerhets skull hyrt upp oss på några filmer vilket inte var helt fel då det spöregnade hela lördagen. Han dock med några fiske turer.I fredags blev det en gäddsnipa samt en på ett par kilo
och idag var jag ut och jagade abborrar på Runn,så här blev resultatet efter många timmars letande.En borre på 480g som fick följa med hem för att bli middag framöver.  Framåt eftermiddagen åkte vi in till stan för Mia började känna sig krasslig. Hoppas vara på plats igen om ett par dar.


Båten i sjön!

I lördags så kom båten äntligen i sjön. Blev dock bara några timmars fiske med början i sundet mellan Runn/Ösjön. Jag började med att meta på mört och tappade ett par abborrar nästan direkt.Efter detta ett par gäddor på ca kilot. Bytte till jerk  och fick en tredje gädda i samma storlek samt en tappad strax därefter.Provade sedan lite mete på ett annat ställe men där hände ingenting. På söndag morgon blev det en ny tur och förhoppningarna var ganska stora efter som det nappat skapligt kvällen före men där bedrog jag mig för jag kände inget på fem timmar,antagligen var det väderomslaget som ställde till det.
Igår var det skyddsombudsträff och Ikväll ska jag iväg och få guldklocka på jobbet samt att Mia fyller år och skolavslutning för Viktor, så det får nog bli en liten paus i fisket men iövrigt har jag tagit ledigt den här skiftperioden och i morgon bär det nog av ut till campingen igen.
Tänker försöka mig på Grand Slam tävlingen som fiskejounalen har,  gädda på 8kg, gös på 4kg och abborre på 1kg, alla fiskar ska återutsättas. Lyckas man med det så vinner man en keps och är med och tävlar om många andra fina priser. Gäddan är ju redan avklarad och abborren är nog inte helt omöjlig, men gösen blir nog svår. Jag har aldrig fått nån gös i hela mitt liv men jag tänker i allafall göra ett försök.

RSS 2.0