Sammanfattning av Fiskesommaren 2008

Fick fingrarna ur ***** och förfärdigade nåt jag påbörjat för ett tag sen men inte orkat göra klart, nämligen klippt ihop dom bästa filmsnuttarna som blev tagna sommaren 2008. Synd är väl att filmkameran inte var med när jag fick dom största... men några snuttar blev det väl i alla fall,några bitar har ni som följer bloggen kanske sett tidigare men en del har jag aldrig lagt
ut förut. tyvärr gick det inte att lägga ut mer än tiominuters filmer på tuben så jag fick lov att dela upp den i två delar...
Det mesta är på mig och Mia men även ett par gamla arbetskamrater som numer är penionärer är med på filmen, och jag vet att några av er som läser min blogg kommer att känna igen dom.

Här kommer filmen.
 Inte roligt...

Har åkt på en hej dundrande förkylningjävel och det är inte kul vill jag lova. Fick lov att gå hem från jobbet igår. Jag som tänkt förfärdiga min "fiskepulka" tills nästa frivecka. Började så smått under friveckan som varit men nu är det stopp för ett tag framöver och kanske lika bra det så jag kan fundera ut riktigt hur jag vill ha den. Så här långt han jag innan förkylningen slog till.Har inte bestämt än om jag ska ha medar eller skidor under men det löser sig nog. Just nu orkar jag inte mer än på sin höjd några vändor i propilkki då och då.

Friluftsdag på Ösjön

Igår hade Forsaklackskolan friluftsdag och som vanligt var pimpelfiske på Ösjön ett av alternativen som barnen kunde välja bland. Själv tog jag ledigt från sista nattskiftet så jag kunde följa med och borra hål åt ungarna. Jag tror vi var fem vuxna som var med och borrade och några till som var med och bara trivdes på sjön. Både frugan och båda grabbarna var med och vi tyckte allihop att det var en trevlig dag även om inte fisken var på hugget. Får väl tillägga att det finns störreÄven om det gick trögt så var det en del ungar som fick fisk också och jag måste säga att man måste beundra deras tålamod för det var flera stycken som inte fick fisk men fortsatte att fiska hela dagen utan att gnälla det minsta.
Så  här kunde det se ut när dom satt på kö för att få överta hålen som det nappade i.


Första försöket på älven...

Gjorde en kort fisketur ner på älven, mest för att få koll på isläget vilket inte var det bästa trots att det varit ganska kallt.
På dom ställen som jag var så höll sig tjockleken mellan 0,5-2 dm. Det var ganska mycket borrat men inga spår av att någon fått fisk,det fick inte jag heller under timmen som jag provade. Får nog göra  ett försök med propilkki framåt kvällen istället.


ProPilkki 2...

Bara så ni vet vad jag sysslat med den senaste tiden....Förhoppningsvis  så kanske det blir en tur i verkligheten också innan friveckan är slut.


RSS 2.0