Ännu ett par turer till Amungen...

I torsdags blev det en tur till Amungen tillsammans med Bengan, för egen del så gick det väl inge vidare. Fick några smågösar men ingen som höll måttet.Bengan däremot lyckades lura upp en gös på ett par kg,samt några små och nån gädda har jag för mig.
I söndags var det dags igen,även denna gång med Bengan. Denna gång blev det en gädda på närmare 3kg samt en abborre på 4-5 hg samt några smågösar varav två var felkrokade. Även Bengan lyckades lura en skaplig abbore samt en gädda och några smågösar. Det blev altså ingen fetgös denna gången heller men det nappade i allafall imellanåt. Nu vänter en veckas jobb för min del, man får väl hoppas att inte isen lagt sig när man blir ledig igen.

Då blev man FF igen då:(

I söndags var det dags igen, det var Bengan o jag som gjorde ett nytt försök på Amungen. Denna dag var det flytoverall  som gällde då det var minusgrader på morgonen. Det blev väl lite varmare under dagen men det blir
kallt att sitta still i en båt en hel dag. Vi började med att försöka dra upp några löjor att fiska på men det sket sig,dom ville inte alls nappa så efter en stund så gav vi upp löjmetandet. Bengan drog väl ganska snabbt en gädda och själv hade jag några pet men det var ingen som högg ordentligt. Bengan fick lite senare en liten gös på ett par dm och en skaplig gädda på 80cm. Själv blev jag alltså FF denna gång  men man får väl hoppas det blir ändring på detta nästa tur. Vi gav upp i skymningen precis innan regnet kom. Man får väl hoppas att man hinner med några turer till innan isen lägger.

Hänt en del sen sist...

Det största är väl att jag numer kan titulera mig Farfar sedan ett par veckor tillbaks :)
Har också äntligen tagit itu med att installera om datorn som varit kass sedan en tid tillbaka som ni kanske märkt,Det var nätverkskortet som var boven i dramat. Nu fungerar den som den ska men jag hade varit slarvig med att göra backuper så det tar väl ett tag innan den är som jag vill ha den.
Har väl hunnit med ett antal turer till både Amungen,Vikasjön samt fiskat lite ute vid campingen sen jag skrev sist.Fisket har väl inte varit så lysande för min del men några firrar har det väl blivit.
Båten är nu upptagen sedan någon vecka tillbaks, så nu får man väl snikåka med kompisarna om man ska ut på sjön,annars får man väl fiska från land tills isen lägger.

RSS 2.0