Äntligen Semester...

Det Har varit dåligt med uppdateringar ett tag nu, men jag hoppas på bättring framöver. Jag har haft semester i en vecka nu och det har blivit en hel del fiske ett tag nu både före och under semestern. Det har varit väldigt trögt på Runn/ösjön för min del men några skapliga borrar har jag lyckats lura,ingen över kilot dock. Största ligger på 900g än så länge samt en på 800 och ett antal runt halvkilot.

Har även varit iväg till Amungen ett par vändor tillsammans med Bengan (jobbar och numera även fiskekompis) för att försöka lura upp en gös.Vi har dock inte lyckats ännu även om det var nära.Den tog på  en spinnare (vilket jag lurade borren på 800g några dagar tidigare) Ungefär som dom där spinnarna med en gummifisk efter fast jag bytt ut gummifisken mot en löja. Har även impulsköpt ett vertikal spö med rulle men inte lyckats få nåt på det än.Vi har dock lyckats lura varsin skaplig abborre där.

Bengan i hög koncentration.
Imorgon sticker jag och familjen ner mot Dalsland och sen vidare mot Bohuslän några dagar,ingen fiskeresa,men spinnspöt åker nog med i allafall för man vet ju aldrig...:D

RSS 2.0