Nytt försök...

Jag hade tänkt ta en vilodag innan jag började jobba igen, men tänkte sen att det var bäst att passa på när förhållandena är så pass bra som dom är just nu. Inte allt för tjock is och nästan ingen snö på den. Man vet ju aldrig,nästa ledighet så kanske det ligger flera decimeter snö på isen. Den här gången provade vi Ösjön för första gången i år. Fyra gäddor i varierande storlek blev det...

Jag känner mig  helt slut i axlar och armar efter gårdagen, men det
kanske inte beror på att jag baxade upp den här gäddan utan på det
som syns i bakgrunden :D

Fawaz in action!Ismete..

Det har blivit ett par ismetes pass under ledigheten, i söndags var det jag och Martin som provade lyckan på Vikasjön och idag gjorde jag och Fawaz  ett nytt försök. Det har väl inte varit någon vidare fart på gäddorna men vi lyckades lura fem igår och fyra idag.

Fawaz drog den största. 90 cm , vågen strejkade så den fick gå tillbaks utan att ha blivit vägd.


Några bilder...

Som jag skrivit tidigare så har jag kameran utlånad,därav dåligt med bilder den sista tiden. Igår kom det dock några från Fawaz som var med mig på dom senaste turerna.Tänkte att jag kunde dela med mig med några av dom.


Nya Försök...

Under friveckan som gått blev det ett par ismetesförsök. I onsdags på Vikasjön tillsammans med Fawaz .Martin och En kompis till honom kom lite senare och det var väl tur, för det var dom som visade på var gäddorna höll till någonstans. Tre stycken små lyckades jag och Fawaz lura innan det blev mörkt. Martin och Erik fick nog några fler ,en riktigt skaplig på 4,5 kg. Får väl också passa på och säga grattis till Fawas som fick sin första ismetes gädda.

Igår gjorde jag och Fawaz ett nytt försök på en liten tjärn, vi lyckades lura upp 5 gäddor  största på 2,5 innan vi fick lov att bryta vid 15 tiden. Nu blir det till att jobba envecka innan det kan bli några nya försök.

Ispremiär..

Årets ispremiär är avklarad.Det var jag, Fawas och Erik.F som gjorde ett försök att lura storgäddorna, men dom ville inte idag. Endast en gädda synade isen men den vägde endast runt kilot. Vi hade några fällningar under dagen men dom var inte i taget.Kanske berodde det på snöovädret som började dra in under förmiddagen.
Imorgon är det dags att börja jobba igen. Nästa frivecka blir det nya tag om vädret och isarna tillåter.

RSS 2.0