Flugfiskepremiär.

Idag kom vårkänslorna.Hade först tänkt åka till Siljan och fiska regnbågar men frugan behövde bilen så jag beslutade att testa flugspöt  istället.Kokade lite kaffe letade fram lite flugor tog spöt och gick ner till Bullerforsens kraftstation.Provade först på Forssa sidan men det var heldött.Gick över till andra sidan och provade vid hällarna men kände inte ett liv där heller. Kaffet smakade i allafall bra i vårsolen.
(Hörde dock ryktas att någon tagit en båge på spinn igår).Jag skulle nog ha haft sjunklina.

image39

image40

Kommentarer
Postat av: Pierre

Härligt när premiären är kommen.
Synd att du inte fick någon fisk.
Eller att du hade känning.

2008-03-16 @ 19:02:17
URL: http://Zalt.blogg.se
Postat av: Micke.S

Jag kom nog inte tillräckligt djupt med flytlinan men det var skönt i vårsolen.Får väl hoppas att det kommer rymlingar så småningom.Har hört rykten om att dom fångat bågar på fluga några mil uppåt älven.
/Micke.S

2008-03-16 @ 21:36:46
URL: http://fiskeborlange.blogg.se
Postat av: Jari

Älven ser inte ut att gå hög än? eller?.
Det såg riktigt inbjudande ut på bilderna. Du vet mitt i mot bänken på sten stoden på andra sidan, gamla älv fåran nedanför gammla delen av kraftverket. Där går det att vada riktigt bra, kanon fin botten med växlande stor sten och grus. Hela vägen ner till grottan är fiskbar. Har några harrar på mitt samvete just därifrån.

2008-03-16 @ 22:02:04
URL: http://fiskefeber.blogg.se/
Postat av: Micke.S

Verkar som vi fiskar på samma ställe:)Det är min favoritsträcka på våren.Det var där jag började idag.Kikar över till dig på jobbet imorgon om jag får tid.
/Micke.S

2008-03-16 @ 22:18:18
URL: http://fiskeborlange.blogg.se
Postat av: Jari

You are very very welcome, after nine a clock.

2008-03-16 @ 22:43:58
URL: http://fiskefeber.blogg.se/
Postat av: Mange

Ser riktigt inbjudande ut! Fin natur trots att kraftverket är där. Vackert att sitta där en varm sommarkväll och torrfluga öring och harr..

2008-03-25 @ 16:27:53
URL: http://promisedland.blogg.se
Postat av: Micke.S

Sträckan är väldigt fin trots att det ligger centralt mellan SSAB och Kvarnsvedens pappersbruk.Västra delen av älven är natureservat.Öring och harr finns det sparsamt med men regnbågar sätter dom i ett par ggr per år nuförtiden.Förhoppningsvis kommer rymlingarna från siljan neröver med vårfloden.Det går också att få någon fin abborre och gädda emellanåt men tyvärr är det båtförbud på den sträckan.Har sett på din blogg att du fiskar en del efter lake,Jag har funderat på att testa efter lake i älven för jag vet att det finns men jag tror inte det fiskas mycket efter dom häromkring
/Micke.S

2008-03-25 @ 20:33:22
URL: http://fiskeborlange.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0