Äntligen frivecka...

Det har inte blivit mycket skrivet på ett tag igen nu,har haft en hel del att stå i. Några pass ner till älven här hemma har det ändå blivit. Fisken har dock uteblivit men jag har sett några gäddor i alla fall. Det var vid den här tiden som det var som bäst för ett par år sen så det kanske lönar sig att nöta. Det har iofs inte varit högvatten än, det var då vattnet steg som dom verkade komma in mot land. Förra året blev det knappt nån vårflod, vi får väl se hur det blir i år. Jag tänker i alla fall testa så mycket jag hinner under veckan som kommer.

Kommentarer
Postat av: Herr D

Ut o Kämpa,

Så länge det blöts plåt, plast och fjäderprydda kreationer så finns chansen att det gungar i :-)

2010-05-03 @ 08:53:38
URL: http://www.b3fiske.blogspot.com
Postat av: Magnus

Gött med lite livstecken från dig efter vinterdvalan ;) Ja, det är segstartat här med, gäddorna leker för fullt nu, så chans till nån gris bör man ju ha tycker jag, men de är svårtrugade.

2010-05-04 @ 08:44:32
URL: http://promisedland.blogg.se/
Postat av: Micke.S

Herr D: Jodå, nu kämpas det för fullt.Har varit ner flera gånger dom senaste dagarna men endast lyckats lura en snipa. Har inte sett några större heller för den delen men rätt som det är så smäller det (hoppas jag)Väntar på dom stora nu:)Magnus: Ska nog hem till en kompis ikväll och prova.Han bor alldeles vid älven och han hade sett några grisar inne vid bryggan sin.Hoppas dom går kvar där och stryker för nu var det ett tag sen man kände nåt tungt på jerkspöt.

2010-05-06 @ 15:34:43
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/
Postat av: Janne S

Det går ryckten efter älven att även Micke fått napp..

Hoppas på bilder snart..

2010-05-06 @ 22:42:14
Postat av: Micke.S

Janne:Haha,kommer strax:)

2010-05-06 @ 22:50:31
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0