En liten summering av dom första veckorna i juli.

Eftersom jag är inne i stan så passade jag på att klippa i hop några filmsnuttar från veckorna som gått. Har inte lyckats få något redigeringsprogram att fungera på den bärbara datorn som vi har i husvagnen men jag jobbar på det.
Nu har äntligen semestern börjat för min del(och slutat för frun tyvärr). Jag hoppas jag kan få till det med den bärbara datorn så jag kan lägga ut filmerna från husvagnen framöver. Klippen kommer inte  i ordning men jag hoppas det inte gör något.

Här kommer filmen.

Kommentarer
Postat av: Pierre

Jag tycker nog att du är lite fummelhänt i sista snutten (gäddmete) =)

2008-07-14 @ 17:39:29
URL: http://www.teamnappet.se
Postat av: Micke.S

Fummelhänt är bara förnamnet,då skulle du sett resten som jag klippte bort :)

Jäklars va besviken ja var,trodde ett bra tag att det kunde vara personbästa på abborre.

/Micke.S

2008-07-14 @ 18:31:02
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/
Postat av: Jari

HA ha =) ett tag trodde jag att du hade tvål på händerna, skoja bara. Det var full sprutt på den gäddan=) Är det bombarda flöten du kastar med?

2008-07-15 @ 08:37:28
URL: http://fiskefeber.blogg.se/
Postat av: Honken

Kul med lite filmer, det var ett tag sen jag gjorde nån själv nu. Får väl se om det blir nån mer i sommar.

/Honken

2008-07-15 @ 16:41:41
URL: http://honkens.blogg.se/
Postat av: Micke.S

Jari: vet inte va det är för flöte,jag plockade upp det ur älven när jag var nere och flugfiskade i våras.Brukar använda vanliga röd/vita för det mesta men tänkte att jag skulle testa detta.



Honken: Klart det blir fler,filma på bara. Synd bara att det inte går att filma när man är ensam,då är det knepigt nog att ta kort...Hade gärna haft fighten med femkilosgäddan på film.

/Micke.S

2008-07-15 @ 18:16:00
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/
Postat av: Micke

Trevlig liten film det där! Kul idé att sätta ihop en film, det har jag inte gjort själv någon gång men jag har inget vettigt redigeringsprogram, så det är ju lite synd.

2008-07-15 @ 23:30:30
URL: http://mickesfiske.blogg.se/
Postat av: Magnus

Kul med fiskefilmer när man sitter hemma och degar istället för att vara ute vid sjön och dra nya rekord och bli ett par upplevelser rikare =) Bra filmat!

2008-07-16 @ 09:22:39
URL: http://promisedland.blogg.se/
Postat av: Herr D

Hehe...mmm, du verkar ha lite beslutsångest vilken sida du skall hålla spöt ;-), ett tips, som du sökert redan vet är att ta gäddan rakt över gällocken, det brukar få dom lugna direkt, skitfiske på dig.

2008-07-16 @ 16:26:37
URL: http://www.b3fiske.blogspot.com
Postat av: Micke.S

Micke: pinnacle har ett gratisprogram som man kan ladda ner videospin tror jag det heter.Annars har du ju moviemaker. Själv har jag inte fått något av dom att funka på bärbara men det är nog för att det är en gammal rackare som skulle behöva installeras om samt uppgraderas.



Magnus: Jag tycker också att det är kul med filmer och det kommer nog att bli kul att gå tillbaka och kolla i vinter eller om några år när man sitter och är fiskesugen.



Herr D: Hade lite problem med rullfästet,understa ringen lossnade så jag höll på att tappa rullen.Brukar ha den tejpad. Slarv har jag för mig att det heter:)

Skitfiske på er allihop.

/Micke.S

2008-07-17 @ 07:41:11
URL: http://fiskeborlange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0